Bitcoin Code on edelleen rajoitettu lyhyen aikavälin näkymiin ja vaihtelee edelleen hyvin kanavan sisällä.

BCH / USD nähdään liikkuvan useilla laskuilla enemmän kuin nousee, eikä se ole pystynyt ylläpitämään tasaista nousevaa juoksua. Samaan aikaan markkinat ovat joutuneet kärsimään vakavasta laskusuhdanteesta kanavan sisällä olevan 9 päivän ja 21 päivän liukuvien keskiarvojen alapuolella.

Päivittäistaulukkoa tarkastelemalla BCH / USD-hinta on edelleen vakiinnuttanut asemansa lippujen muodostumiseen, joka saattaa todennäköisesti ylittää kanavan alarajan

Päivittäinen erittely paljastaa lisäksi, että BCH / USD ennen kuin kosketti 219,75 dollaria, laski 213,16 dollariin tänään markkinoiden avautumisen jälkeen, minkä jälkeen se oikaisi itsensä mihin kaupankäynnissä tällä hetkellä on 218.59 dollaria. Jos tuki heikkenee, hintahajonta voi tapahtua, koska karhut saattavat löytää uusia viikoittaisia ​​alin tasoja 195, 175 ja 155 dollarilla.

Siitä huolimatta nouseva jatko saattaa jatkaa markkinoiden nostamista 230 dollarin vastuskyvylle mahdollisella tauolla liikkuvien keskiarvojen yläpuolella ja saattaa saavuttaa 235 dollarin, 255 dollarin ja 275 dollarin vastustustasot, mikä luo markkinoille uuden korkeimman tason.

Tällä hetkellä RSI (14) palaa nopeasti takaisin pohjoiseen siirtyen kohti 40-tasoa

Bitcoinia vastaan ​​BCH: n suorituskyky on edelleen erittäin heikko toistuvan laskusuuntauksen vuoksi, joka on aiheuttanut markkinoiden laskun dramaattisesti eilen. Hinnan laskiessa myyjät uhkaavat ostajille ylimääräisen uhan saavuttaa 0.024 BTC-hinta, jossa lähin kohde sijaitsee. Lisäksi mahdollinen katkeaminen kanavan alapinnan alapuolella voi aiheuttaa kolikon romahtamisen.

Samaan aikaan positiivisen nousun kannalta 0,026 BTC ja sitä korkeammat ovat kolikon tärkeimmät vastustustasot. Siksi laskusuuntaus voisi testata tärkeän tuen 0.022 BTC: ssä ja sen alapuolella. Tekninen indikaattori RSI (14) osoittaa ylöspäin ja odottaa ostopaineita.