Coinbase ber om tidsavbrudd for kryptostyring mens FinCEN forlenger kommentarfristen

FinCEN tillot ytterligere 45 dager for å kommentere de foreslåtte kryptoreglene som Coinbase ber om en pause etter Bidens veiledning.

Coinbase ber FinCEN om å stoppe fjorårets regelverk for kryptovalutafirmaer. Rett etter forlenget byrået offisielt fristen for kommentarer med ytterligere 45 dager.

Crypto Regulations to Wait

Stor digital valutaveksling Coinbase har sendt et brev til Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) for å holde opp de planlagte kryptoreglene. Det USA-baserte lokalet har bedt byrået respektere den Bitcoin Era nylige veiledningen fra Biden White House.

Det sa at alle byråer burde sette en pause i påvente av regelverk, inkludert FinCENs siste beslutning om å implementere nye kryptokurrencyregler og KYC-praksis.

Publikasjonen peker på notatinstruksjonene og sier at byråer „umiddelbart skal trekke“ sin regelverk, inkludert varselet om åpen kommentarfrist, med henvisning til Bidens kontoradresse:

„Når det gjelder regler som er sendt til OFR, men ikke er publisert i Federal Register, trekker du dem straks fra OFR for gjennomgang og godkjenning“ av „en avdelings- eller byråsjef utnevnt eller utpekt av“ president Biden. „

President Bidens nyutnevnte kandidat til sekretær for finansdepartementet, Janet Yellen, har også eksplisitt bekreftet overfor kongressen at FinCENs påtredelse av kryptokurrencybestemmelser skal vente til „en fullstendig gjennomgang“ fra den nye administrasjonen.

“Jeg er klar over reglene som ble foreslått av FinCEN i desember 2020 angående hvordan visse digitale eiendeler behandles i henhold til bankhemmelighetsloven. Jeg er enig i behovet for å sikre tilstrekkelig konsultasjon med og innspill fra interessenter [.]

Hvis det blir bekreftet, har jeg tenkt å sikre en fullstendig og innholdsrik gjennomgang av forslagene, som vil omfatte en vurdering av hvordan man kan sikre ordentlige innspill fra interessenter. ”, Siterer Dr. Janet Yellen i publikasjonen.

Coinbase har nylig bedt om litt mer tid på det kommende FinCEN-regelverket. Som CryptoPotato rapporterte, la kryptobørs ut et nytt åpent brev til den amerikanske finansmyndigheten i desember. I det sa de at en 15-dagers periode, inkludert høytider midt i en global pandemi, ikke ville være nok for tilstrekkelig reaksjon og kommentarer.

Forlenge kommentartiden med ytterligere 45 dager

FinCEN kunngjorde nylig en utvidelse av kommentarfeltet, som tidligere ble satt til 4. januar 2021. Den nye fristen kom som et pust av frisk luft for kryptovalutaselskaper, bekymret for fremtidige kjennelser.

Imidlertid peker Coinbases brev på at FinCEN fremdeles ikke har stengt kommentartiden, til tross for råd fra Bidens kontor. Adressen sier at det bare er dager igjen til interesserte å kommentere sine nylige beslutninger om kryptovalutaer.

I følge Coinbase bør FinCEN offisielt stenge den åpne kommentarfeltet for den foreslåtte regelverket. Dermed å respektere instruksjonene i Det hvite hus og unnvike enhver forvirring.

Adressen sier også at Coinbase vil bruke tiden som gis fra reguleringspausen til å engasjere seg direkte med FinCEN om de uthevede kryptotemaene og bistå i alle bransjer eller offentlige møter.

Kort tid etter Coinbases åpne brev, kunngjorde FinCEN at de vil forlenge den gjenåpnede kommentarfristen for den foreslåtte regelverket om gitte digitale eiendeltransaksjoner med ytterligere 45 dager. I følge publikasjonen bekrefter den amerikanske myndigheten at den har sendt inn en forlengelsesmelding for offentlig registrering i Federal Register, som vil forlenge tidsrammen slik at institusjoner kan reagere deretter.